Útsýnispallur við Öxarárfoss

Útsýnispallur við Öxarárfoss
2014

Unnið í samstarfi við Landslag.

Ljósmyndir: © Þráin Hauksson og Einar Á.E.Sæmundsen

_ _ _

Landscape and planning in Þingvellir
1999-2015

The surroundings of The Visitor Center at Þingvellir, designed and planned in collobaration with Landslag,  landscape architect’s.

Photographs: © Þráin Hauksson and Einar Á.E.Sæmundsen

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s